Известие

Collapse
No announcement yet.

нов собственик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нов собственик

Моля за извинение, че не съм отишла на НОВА ТЕМА. За пръв път участвам във форум, а още по-малко съм водила разговори за коли. До преди седмица изобщо не знаех, че ще карам такава прекрасна кола. Просто я видях....и се влюбих в нея. Съжалявам ако съм казала нещо нередно, но се нядявам да не се сърдите. Както разбирам, 99% от вас са мъже и за това ви е лесно да говорите за коли. Просто потърсих съвет.
    Alfa Romeo / 145 (930) / 1.4 i.e. 16V T.S. (103 Hp)

колежке послушала си ме браво да ти е честита пак, сложи още малко снимки на колата и на себе си естествено
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Re: нов собственик

Честито със здраве да си я караш и много безаварийни.
      Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
      Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
      Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

АХхахах браво бе Живко подкрепям това за снимките и на алфата и на момичето Добре дошла във сектата

Поздрави!!!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от мима
          Моля за извинение, че не съм отишла на НОВА ТЕМА. За пръв път участвам във форум, а още по-малко съм водила разговори за коли. До преди седмица изобщо не знаех, че ще карам такава прекрасна кола. Просто я видях....и се влюбих в нея. Съжалявам ако съм казала нещо нередно, но се нядявам да не се сърдите. Както разбирам, 99% от вас са мъже и за това ви е лесно да говорите за коли. Просто потърсих съвет.
          Добре дошла !!!
          Радвам се че 2-рия човек във форума от Троян е жена (като изключим Bass той Троян вече го е отписал :P )И се надявам да дойдеш на бъдещите ни срещи(макар че вече съм прекалено зает да ги организирам )
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Поздравления и от мене Да ти е честита колата...

Пиши лично на колега DJ той ще ти каже къде има сервизи по вашия край..иначе ремаци ролки масла обслужване почти задължително..

Има тема цени кое колко е ориентировачно...Можеш и сметка да си направиш колко финанси ще ти трябват.
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Колежке добър избор и честито и от мен....Със здраве да си я караш.

Едно предложение към модераторите....Що не пуснете една отделна тема, като важна, там да се пише кой каква кола си е купил...тъй като гледам бая зачестиха тези теми от рода...Вече съм горд собственик...от което може само да се радваме ...
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от мима
                да ти е честита и от мен и само да те радва пък както каза DJ живот и здраве дано се видим на някоя среща като доида при жената там
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Честито със здраве да си я караш
                  Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Working...
                  X