Известие
Collapse
No announcement yet.
нов собственик
Collapse
X
-
нов собственик
Моля за извинение, че не съм отишла на НОВА ТЕМА. За пръв път участвам във форум, а още по-малко съм водила разговори за коли. До преди седмица изобщо не знаех, че ще карам такава прекрасна кола. Просто я видях....и се влюбих в нея. Съжалявам ако съм казала нещо нередно, но се нядявам да не се сърдите. Както разбирам, 99% от вас са мъже и за това ви е лесно да говорите за коли. Просто потърсих съвет.
Alfa Romeo / 145 (930) / 1.4 i.e. 16V T.S. (103 Hp)Тагове: Няма
-
АХхахах браво бе Живко подкрепям това за снимките и на алфата и на момичетоДобре дошла във сектата
Поздрави!!!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Re: нов собственик
Първоначално публикувано от мимаМоля за извинение, че не съм отишла на НОВА ТЕМА. За пръв път участвам във форум, а още по-малко съм водила разговори за коли. До преди седмица изобщо не знаех, че ще карам такава прекрасна кола. Просто я видях....и се влюбих в нея. Съжалявам ако съм казала нещо нередно, но се нядявам да не се сърдите. Както разбирам, 99% от вас са мъже и за това ви е лесно да говорите за коли. Просто потърсих съвет.
Радвам се че 2-рия човек във форума от Троян е жена(като изключим Bass той Троян вече го е отписал :P )И се надявам да дойдеш на бъдещите ни срещи(макар че вече съм прекалено зает да ги организирам )
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Поздравления и от менеДа ти е честита колата...
Пиши лично на колега DJ той ще ти каже къде има сервизи по вашия край..иначе ремаци ролки масла обслужване почти задължително..
Има тема цени кое колко е ориентировачно...Можеш и сметка да си направиш колко финанси ще ти трябват.Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Колежке добър избор и честито и от мен....Със здраве да си я караш.
Едно предложение към модераторите....Що не пуснете една отделна тема, като важна, там да се пише кой каква кола си е купил...тъй като гледам бая зачестиха тези теми от рода...Вече съм горд собственик...от което може само да се радваме...
Comment
-
Re: нов собственик
Първоначално публикувано от мимаМоля за извинение, че не съм отишла на НОВА ТЕМА. За пръв път участвам във форум, а още по-малко съм водила разговори за коли. До преди седмица изобщо не знаех, че ще карам такава прекрасна кола. Просто я видях....и се влюбих в нея. Съжалявам ако съм казала нещо нередно, но се нядявам да не се сърдите. Както разбирам, 99% от вас са мъже и за това ви е лесно да говорите за коли. Просто потърсих съвет.
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment